Bedak tanaka & aurawhite

Fuhhh , sungguh membosankan betul harinie . Dalam kepala nie serabut , runsing semua ada lah . Cuba korang bagi idea skit apa yang boleh buat n yang berfaedah . Hohoho . Haishhh , nak menaip pun takde idea dah . Tapi tangan nie nak menaip jugak . Hahaha . 

Korang tau tak bedak tanaka ? ala yang bisnes Nora Danish tuh . Best tau bedak tuh , aku pakai kezen aku punya . Bau dia buat rasa nak makan wooo . Pakai pun waktu nak tido , alaaa pakai macam bedak sejuk tu. Campur2 air sikit and sapu kat muka . Hmmmmm , harum semerbak tau . Dia ada 4 jenis bau .

  

Okey , now sape minum aurawhite angkat kening ^_^ ... Korang beli price yang rm 150 ke atau yang lagi murah ? Haaaa, jangan tau nak beli yang murah je tau . tah2 tak ori ke ape ke kan . hihi . My kezen minum aurawhite , perhh kulit dia .. Cantikk woo . Dia beli murah je , tapi original . Huhuhu .. 

  

Tengok tuu , sape2 beli bedak tanaka ke apa2 ke dapat free gift tau . Dapat eye mask. shiseido mask . serum , shaker n macam2 lah lagi . 

Kalau korang nak produk yang lain , visit la blog dia . Hohoho ..



1 comment:

  1. mcm nak cube aura white.. tp x cube2 lg... hihi

    ReplyDelete