..........

Assalamualaikum , fiuhhh , lama sungguh tak update blog nie , agak bersawang juga lah . Okey uOlss sihat tak nie ? puasa tak nie ? puasa tau jangan tak puasa :) . Harinie takde pape pun nak story , juz saje nak menaip je . hihihi .

Jam menunjukan pukul 4.40 petang , so jom fikir sama-sama apa yang kita nak masak harinie :p . Masak ke ?? ofkosss la tak masak ^_^ .. Takut la nak masak bulan puasa nie , karang ada termasin , tertawar bagai kesian pulak deme yang nak makan nie . Setakat goreng2 ayam gituw boleh la . hihihi .

Okeyy , nak caww , entry nie starting untuk entry akan datang , maknanya lepas nie aku akan selalu mengupdate blog nie . tak mo jadi sawang blog nie . ^_^

   

tetiba pic moto pehal :p

kbye ! 

1 comment:

  1. xyah masak laa... beli kat bazar je... hahaha

    ReplyDelete